Svenskagda dejtingsajten E-kontakt utfor hi i Finland!

Svenskagda dejtingsajten E-kontakt utfor hi i Finland!

Svenskagda E-kontakt ager okat sin omsattning tillsamman ungefa 2 376 %, a 2,1 MSEK (2005) at 52 MSEK (2008) samt foretaget astadkommer ett betyg att kar kommer innehava fortsatt utokad expansion mirake 2009. Konkurrensen gallande den svenska natdejtingbranschen ar frack med ett mangd stora aktorer. Do utlandsagda dejtingsajterna kampar med att hanga over ino kanon. Svenskagda E-kontakt, sasom lanserades pro 4 ar darefter, befinner sig fasten en undantag. Idag har E-kontakt saken dar styrande positionen kungen den svenska natdejtingmarknaden tillsamman ungefar en halft miljon medlemmar inom Sverige samt 160 000 unika gas ino veckan, enligt KIA-index.

Ungefar sju veckor postum lanseringen, age E-kontakti.fi blivit Finlands snabbast okande dejtingsajt. Snabbast vaxande dejtingsajten: Den lanserades den nya dejtingsajten E-kontakti.fi inom Finland. Massa inneha ansett att marknaden pro dejtingsajter ino Finland ann ar nagotsanar outvecklad. E-kontakt.i.fi age a andra sidan allareda tagit en hallbar lage kungen marknaden. Omedelbart har bolaget siktet installt gallande att bliv saken dar storsta dejtingsajten inom Finland. – Vi varje optimistiska nar vi knar igang forut ca en samt nagon half manad forsenad. Var malsattning for ett kvartalet har vi redan uppfyllt tillsammans

Allen julti pro massa svenska singlar!

Svenska sprake singelman vill bojkotta julafton enl. ny examination. Slop julen? Age julen, med sina sede, gjort sitt? Befinner si det dags att avskaffa julen samt ersatta den tillsammans marklig arbetsfria latinamericancupid recensioner dagar? Typ la svenska singlar, fick replikera villig fragan om hur do upplever julafton. Uteslutande 50 % itu mannen anser att julen befinner sig rolig sam gemytlig. Omkring vart femte hane anse att julen bo avskaffas pa riktig. glodande – forut flertal svenska spraket singlar kan febrig. Emedan befinner si det hejdlost relevant att det finns kontaktna stav persone darbort do kan kontakta varandra samt

Dejtingsajten E-kontakt ledtrad rekordvinst 2008!

E-kontakt tar taten: Konkurrensen villig saken da svenska dejtingmarknaden ar erigerad med en mang relativt stora aktorer. Den senaste sajten sasom gett opp kampen ifall singlarna vart ett fransk dejtingsajt, sasom valde att tillbomma sitt Sverigekontor ino arla kampar do stora utlandsagda dejtingsajterna tillsammans att avratta kvar inom kanon. Svenskagda E-kontakt, som lanserades sta 3 ar darefter, befinner si emellertid e sidospar. Idag har E-kontakt en styrande plats villi saken da svenska sprake natdejtingmarknaden med emella 150 000 mo 180 000 unika gast ino veckan, enligt KIA-index. Miljonvinst gallande rekordtid: Senaste prognosen

Blyga svenskar foredrar karleksmejl gallande samtlig hjartans dag!

Flertal ganger anses svenskar besta en aning osociala sam blyga – i synnerhet nar dom amna hylla e. Det befinner sig slutsatsen sasom hane kan dra para av dejtingsajten E-kontakts marknadsundersokning, darbort 5.095 svenska sprake singlar har fatt svarat pa fragor forsavitt all hjartans dag. Svenskar ar duktiga kungen att kurtisera! 2 itu 3 svenska singlar svarade att dom kommer att uppvakta en villi all hjartans dag. – numret befinner sig relativt patand sam antagligen kan samtlig hjartans dag gora singellivet sig extra pamint, nar saken dar traditionella handeln okar sin marketin infor hogtiden, berattar Jenny Ohlin som arbetar som informationschef

Musik amna accelerera natdejtandet

Dejtingsajten E-kontakt.se sam MTG radioapparat startar e nytt samverkan kungen webbe. – Vara medlemmar tillat tillgang mo fem stycken radiokanaler via nagon integrerad webbradio villig E-kontakt, nar do letar postum karleken kungen webbe. MTG radioappara tillats i sin fard chans att na ut at kvar rimlig ahorar pa var sajt, sager Jenny Ohlin, informationschef villi E-kontakt. Genast ar det molnfritt att E-kontakt inleder en kommersiellt kooperation tillsammans MTG radioappara. Idag kan E-kontakt framlagga nagon ny attrakti post villig sin sajt: webbradio. E-kontakts medlemtliga av MTG

Ensam julti sta manga svenska singlar

Varenda 6:e singelman firar het i enlighet me ett fars besiktning gjort bruten E-kontakt.se. – forut manga svenska singlar kan brannande. Emedan befinner sig det hejdlost relevant att det finns kontaktnat stav personer dar de kan kontakta varandra och ses. Det ar ett dylik hysteri runt ilj alternativt umgangeskrets att vara tillsammans tillsammans kan det kannas haftigt, berattar dejtingexperten Jenny Ohlin kungen E-kontakt.se. – otaliga persone forlorar sin vankrets nar do skiljer sig. Barnen kan finnas utflugna samt ager karl ingen nara att att umgas tillsamman, slutar det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>